Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

WBSO aanvraag

De verschillende subsidies die u in Nederland kunt krijgen voor uw huidige en geplande organisatieactiviteiten en projecten zijn zeer divers. U loopt kans door de bomen het bos niet meer te zien. Als u precies wilt weten waar u  recht op heeft en vervolgens de subsidies aan wilt vragen waar u recht op heeft, dan gaat daar veel tijd in zitten. Daarbij zijn fouten snel gemaakt en deze kunnen u geld kosten.

Gelukkig biedt Subsidiebureau Nederland u hierin de oplossing. Wij kunnen een vrijblijvend subsidieonderzoek voor u uitvoeren. Als u de juiste gegevens aanlevert over uw bedrijfsactiviteiten en huidige en geplande projecten, kunnen wij u vertellen op welke subsidies u recht heeft. Ook de aanvraag van deze subsidies en regelingen kunnen wij voor u verzorgen.

Subsidiebureau Nederland kan dit doen voor alle geldende subsidies in Nederland. Ook de WBSO aanvraag behoort tot de zaken die wij voor u kunnen regelen. Schroom dus niet en laat ons een subsidieonderzoek voor u uitvoeren, dan weet u zeker dat u geen geld mist, voor de WBSO of andere regelingen.

Wij kijken of u recht heeft op WBSO subsidie

Gaat uw onderneming een R&D project uitvoeren? Dan heeft u wellicht recht op WBSO subsidie en deze WBSO aanvraag en gelijktijdige RDA aanvraag kan Subsidiebureau Nederland voor u doen. Onze medewerkers kijken dan eerst of u recht heeft op deze subsidie voor uw R&D project, en vervolgens doen wij de WBSO aanvraag voor u, mocht blijken dat u inderdaad recht heeft op deze subsidie.

De WBSO verlaagt de loonkosten voor medewerkers die betrokken zijn bij het R&D project. De RDA is een extra aftrekpost voor kosten en uitgaven voor dit project, bijvoorbeeld voor onderzoeksapparatuur. De RDA moet gelijktijdig worden aangevraagd met de WBSO aanvraag. Subsidiebureau Nederland kan uitzoeken of u deel kunt nemen aan deze regelingen, en dit vervolgens ook voor u aanvragen.

De WBSO is niet alleen bedoeld voor grote bedrijven. Ook bijvoorbeeld ZZP’ers kunnen een WBSO aanvraag doen. Laat ons dus uitzoeken of u recht heeft op WBSO en RDA subsidies. Dan kunnen wij tegelijkertijd kijken of u ook in aanmerking komt voor andere subsidies. Loop geen geld mis, kies voor het vrijblijvende subsidieonderzoek van Subsidiebureau Nederland.

Bij de WBSO aanvraag en andere subsidies voeren wij zowel het onderzoek als de aanvraag voor u uit, en bieden wij u tevens administratieve ondersteuning aan tijdens de uitvoeringsfase en de verantwoordingsfase. Bespaar uzelf rompslomp, voorkom dat er fouten worden gemaakt en loop geen geld mis, door te kiezen voor de dienstverlening van Subsidiebureau Nederland.

Administratieve verplichtingen WBSO

Het benutten van de WBSO gaat gepaard met bepaalde administratieve verplichtingen. Aanvragers moeten een projectadministratie en een urenadministratie bijhouden. Op deze pagina leest u meer over deze verplichtingen die gepaard gaan met een WBSO aanvraag en de wijze waarop Subsidiebureau Nederland u hierbij kan ondersteunen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de WBSO aanvraag of over het vrijblijvende subsidieonderzoek dat Subsidiebureau Nederland voor u kan uitvoeren? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook direct een omschrijving van uw project of investering naar ons sturen, dan gaan we direct voor u aan de slag.

Vind uw weg in het woud van subsidies met de dienstverlening van Subsidiebureau Nederland!

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten