Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Vrijblijvende subsidiescan

Ondanks het bestaan van honderden verschillende regelingen, laten veel organisaties subsidiekansen liggen. Op uiteenlopende projecten en bedrijfsinvesteringen kan een aantrekkelijk voordeel worden behaald. Daarbij gaat het niet enkel om subsidies, maar ook om fiscale voordelen en bijdrages vanuit private fondsen. Mogelijk komt ook uw project of investering in aanmerking voor een aantrekkelijk voordeel!

subsidieonderzoekOnze subsidiescan

Voor iedere organisatie en iedere branche bestaan er subsidieregelingen, zowel op Europees, nationaal als decentraal bestuursniveau. Vanzelfsprekend is niet iedere regeling direct relevant  voor uw organisatie; dit hangt onder meer af van de rechtsvorm van de organisatie en het type project of investering. Toch is er vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie zou vermoeden.

Mogelijk komt ook uw organisatie in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidiebijdrage. U doet er daarom goed aan om een vrijblijvende subsidiescan door ons uit te laten voeren. Als basis voor de screening gebruiken wij mondelinge input en/of digitaal aangeleverde documentatie over het project of de investering. Indien noodzakelijk nemen wij tussentijds contact met u op om aanvullende informatie op te vragen. Lees meer over onze werkwijze, of vul de quickscan subsidies (kosteloos) in zodat wij direct voor u aan de slag kunnen.

‘No-cure, no-pay’ aanvraagtraject

Het resultaat van het onderzoek wordt binnen drie werkdagen teruggekoppeld. Aan de hand van het onderzoeksresultaat kunnen wij in gezamenlijk overleg besluiten om aanvullend onderzoek te doen en eventueel één of meerdere aanvragen op te stellen. Deze vervolgstap kan, indien gewenst, geheel op basis van “no-cure, no-pay”  worden uitgevoerd.

Benieuwd naar uw subsidiekansen?

Subsidiebureau Nederland voert dagelijks meerdere subsidieonderzoeken uit. Ongeveer 60% van de onderzochte organisatieactiviteiten komt in aanmerking voor één of meerdere regelingen. Bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten