Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Veel interesse in 1e ronde ESF Duurzame Inzetbaarheid 2018

Geplaatst op juli 9th, 2018 by Subsidiebureau Nederland

Van 25 t/m 29 juni 2018 was het sinds 2016 weer mogelijk voor bedrijven en instellingen om subsidie aan te vragen voor projecten waarmee de duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen organisaties wordt vergroot. Deze projectactiviteiten vergroten de vitaliteit, gezondheid en productiviteit van medewerkers en leiden ertoe dat zij langer inzetbaar blijven binnen de organisatie. In november kunnen bedrijven en instellingen opnieuw ESF-subsidie aanvragen.

Loting vanwege overschrijding subsidieplafond

Ondertussen is duidelijk geworden dat het beschikbare subsidiebudget van de eerste subsidieronde (€ 15 miljoen) is overschreden; er is meer subsidie aangevraagd dan dat er beschikbaar is. In deze situatie worden de aanvragen gerangschikt d.m.v. loting. Waarschijnlijk worden een aantal aanvragen om budgettaire redenen afgewezen. In totaal zijn er 1.653 aanvragen ingediend. De rangschikkingstabel is via deze link te downloaden.

Openstelling tweede aanvraagtijdvak 2018

Het tweede aanvraagtijdvak wordt opengesteld van 12 november t/m 16 november 2018. Wilt u een subsidieaanvraag indienen voor de 2e ronde van ESF Duurzame Inzetbaarheid? Neem dan z.s.m. contact met ons op. Subsidiebureau Nederland kan de subsidieaanvraag grotendeels op basis van no-cure, no-pay verzorgen.

Het Europees Sociaal Fonds staat bekend om de relatief zware administratieve verplichtingen waaraan moet worden voldaan. Vandaar dat Subsidiebureau Nederland, indien gewenst, gedurende het hele project projectondersteuning biedt. Subsidiebureau Nederland verzorgt in dat geval niet enkel het subsidieaanvraagtraject, maar ondersteunt u ook tijdens de verantwoordingsfase (na toekenning van de subsidiebijdrage).

Meer informatie over de regeling leest u op onze pagina over ESF Duurzame Inzetbaarheid.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten