Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Tarieven

Wij streven ernaar om onze dienstverlening zo toegankelijk mogelijk te houden. Daarom bieden wij verschillende dienstverleningsvarianten aan. Wij adviseren u graag over de best passende variant voor uw organisatie. Voorafgaand aan iedere opdracht leggen wij de wederzijdse rechten en plichten vast in een overeenkomst.

No-cure, no-pay

Onze ‘no cure no pay’ variant houdt in dat zowel het onderzoekstraject als het aanvraagtraject op provisiebasis wordt verzorgd. Uitsluitend bij het succesvol verwerven van (een gedeelte van) de subsidie- of fondsbijdrage, wordt er een vergoeding in rekening gebracht. Daarbij hanteren wij een ‘no-cure, no-pay’-percentage dat wordt berekend over de toegekende subsidie- of fondsbijdrage. De hoogte van de procentuele fee hangt af van de omvang van de opdracht.

Fixed-price

Het is mogelijk om een opdracht te verstrekken tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs. U betaalt een vast bedrag voor onze inspanningen. Dit overeengekomen bedrag wordt zowel bij een positief als een negatief subsidiebesluit in rekening gebracht. Deze variant kan voordelig zijn, maar daar tegenover staat dat het risico op een afwijzing van de aanvraag bij onze klant ligt.

Nacalculatie

De daadwerkelijk bestede uren worden achteraf in rekening gebracht. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer wij een ondersteunende rol vervullen en het aantal uren dat door ons wordt besteed naar verwachting beperkt blijft.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten