Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidiekansen beter benutten in 2019?

Geplaatst op juni 21st, 2019 by Subsidiebureau Nederland

De afgelopen jaren heeft Subsidiebureau Nederland succesvol subsidies aangevraagd voor een groot aantal projecten en investeringen van onder andere innovatieve gevestigde bedrijven, innovatieve start-ups en cultureel/maatschappelijke organisaties. In 2019 wordt het merendeel van de subsidieregelingen voortgezet en doen nieuwe subsidieregelingen hun intrede. 

Heeft uw organisatie voor 2019 een innovatief of inspirerend project gepland? Dan is de kans vrij groot dat u subsidie kunt ontvangen. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen én hoe wij als sparringspartner en netwerkpartner meerwaarde creëren voor onze klanten.

Subsidiekansen beter benutten

Specialist in subsidieonderzoek

Subsidiebureau Nederland is gespecialiseerd in het onderzoeken van de subsidiemogelijkheden en overige financiële en fiscale voordelen. Dit doen wij aan de hand van de bestaande en geplande organisatieactiviteiten. Voorafgaand aan het onderzoek voeren wij een quickscan uit waarmee een globaal beeld ontstaat van de voornaamste mogelijkheden. Deze quickscan is overigens kosteloos en geheel vrijblijvend.

Adviseur en inspirator

Vanuit onze adviseursrol denken wij actief mee bij het vormgeven en verbeteren van projecten, waarmee de subsidiekansen worden vergroot. Vanzelfsprekend gebeurt dit binnen de kaders die door u worden bepaald. Het doel hiervan is de aansluiting op relevante subsidieregeling te vergroten. Het subsidieaanvraagtraject wordt doorgaans op basis van no-cure, no-pay verzorgd.

Het binnenhalen van subsidie is de eerste stap, echter om het toegekende subsidievoordeel te kunnen behouden zal er een gedegen administratie bijgehouden moeten worden. De omvang van deze administratie verschilt per subsidieregeling. Subsidiebureau Nederland ondersteunt u graag van a tot z tijdens het subsidietraject.

Netwerkpartner

Naast het succesvol verwerven van subsidies en andere voordelen, creëren wij meerwaarde voor de klant door ons ondernemersnetwerk in te zetten en partijen met elkaar te verbinden. Regelmatig ontstaan hierdoor nieuwe initiatieven of kunnen bestaande initiatieven worden versterkt.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar uw subsidiekansen in 2019, of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch (085 – 303 17 23) of per e-mail.

Klik hier voor de vrijblijvende quickscan subsidies.

This entry was posted on vrijdag, juni 21st, 2019 at 13:00 and is filed under Agrarisch, MKB-algemeen, Non-proft. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten