Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Werkwijze Subsidiebureau Nederland

Subsidiebureau Nederland levert een kwalitatief sterke dienstverlening tegen een concurrerende prijs. Dankzij de efficiënte inrichting van werkprocessen kunnen wij de kosten van onze dienstverlening laag houden. De klantbehoefte staat bij ons altijd centraal. Daarom leveren wij te allen tijde maatwerk en zoeken wij continu naar nieuwe concepten waarmee wij onze klanten van dienst kunnen zijn.

werkwijze subsidiebureau nederlandDirect aan de slag

Wanneer u een vrijblijvend subsidieonderzoek door ons laat uitvoeren, gaan wij direct voor u aan de slag, na ontvangst van de opgevraagde informatie. Wilt u een uitgebreid onderzoek laten uitvoeren, gericht op de gehele organisatie? Dan maken wij graag een kennismakingsafspraak voorafgaand aan het onderzoek. Dit geldt ook wanneer u besluit om het subsidieaanvraagtraject door ons te laten verzorgen.

Klantcontact

Subsidiebureau Nederland is een moderne netwerkorganisatie. U heeft altijd rechtstreeks contact met uw contactpersoon. Wij maken gebruik van social media en moderne digitale communicatiekanalen, waaronder Twitter/X en LinkedIn. Maar natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord en zijn wij per e-mail bereikbaar.

Vertrouwelijkheid gegevens

U kunt ervan uitgaan dat de opgevraagde informatie strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van onze taken. Informatie wordt nooit gedeeld met derden, anders dan met de subsidieverstrekker. De kans op een succesvolle subsidiescreening of subsidieaanvraag groeit naarmate de aangeleverde informatie gedetailleerder is. Uiteraard bepaalt u zelf welke informatie u met ons deelt.

Samenwerking partners

Subsidiebureau Nederland werkt samen met strategische partners aan nieuwe concepten. Hierdoor kunnen voordelen gerealiseerd worden voor de (gezamenlijke) klant. Wij zijn een netwerkorganisatie en staan positief tegenover nieuwe aanvullende samenwerkingsverbanden. Lees meer over hoe u kunt samenwerken met Subsidiebureau Nederland.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten