Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidiebureau in Nederland

Subsidiebureau Nederland is het meest creatieve en veelzijdige subsidiebureau in Nederland. Wij denken proactief mee met de klant en zijn daartoe in staat dankzij multidisciplinaire kennis en een uitgebreid netwerk van technisch specialisten, subsidieverstrekkers en vermogensfondsen. Is uw bedrijf gevestigd in Nederland? Dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor subsidie-, fondsbijdrage of fiscaal voordeel. Het zijn niet enkel de grote internationale ondernemingen die toegang hebben tot subsidies en fiscale voordelen. Ook kleine en middelgrote ondernemingen hebben toegang tot verschillende faciliteiten.

De meeste mkb’ers hebben niet de personele capaciteit om uitvoerig onderzoek te doen naar subsidieregelingen die relevant zijn voor het bedrijf, laat staan een succesvolle subsidieaanvraag op te stellen en de verantwoording in goede banen te leiden. Wekelijks zien wij tientallen updates voorbijkomen die betrekking hebben op de aankondiging/openstelling van nieuwe subsidieregelingen, beëindiging van bestaande regelingen of budget-uitputting. Subsidiebureau Nederland, hét meest veelzijdige subsidiebureau in Nederland, wordt  ingeschakeld om deze complexe en tijdrovende werkzaamheden uit handen te nemen.

Creatief en veelzijdig subsidiebureau in Nederland

Als subsidiebureau in Nederland zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in het begeleiden van subsidietrajecten van begin tot eind. De dienstverlening van Subsidiebureau Nederland bestaat uit de onderstaande onderdelen. Wij onderscheiden ons van vele andere subsidiebureau’s in Nederland door ook nazorg te bieden, nadat de subsidiebijdrage is toegekend. Bovendien worden daar meestal geen kosten voor in rekening gebracht.

Creativiteit heeft betrekking op het vermogen om actief mee te denken over de projectopzet, met als doel de aansluiting op de subsidieregeling(en) te optimaliseren, zonder dat dit ten koste gaat van de inhoud van het project. Veelzijdig zijn wij vanwege het brede zoekgebied: we onderzoeken de regelingen op verschillende bestuursniveau’s (Europees, nationaal en decentrale overheden) en verschillende soorten regelingen (subsidieregelingen, fiscale regelingen, vermogensfondsen en eventueel laagrentende leningen).

Subsidiebureau’s van gemeenten en provincies

Subsidiebureau in NederlandSubsidiebureau Nederland wordt  benaderd door bedrijven en non-profit organisaties vanuit heel Nederland. Naast de Europese en nationale subsidieregelingen en vermogensfondsen, kunnen bedrijven en non-profit organisaties in bepaalde gevallen gebruikmaken van gemeentelijke en provinciale subsidies. Subsidiebureau Nederland kan als intermediair/tussenpersoon voor u bemiddelen. In dat geval leggen we namens uw organisatie het contact met de subsidiebureau’s van de gemeente en provincie. Hieronder hebben wij de subsidiebureau’s van de grootste Nederlandse gemeenten vermeld.

Subsidiebureau Rotterdam Subsidiebureau Breda

Subsidiebureau Amsterdam Subsidiebureau Groningen

Subsidiebureau Den HaagSubsidiebureau Nijmegen

Subsidiebureau EindhovenSubsidiebureau Tilburg

Subsidiebureau UtrechtSubsidiebureau Almere

Dienstverlening van Subsidiebureau Nederland – het subsidiebureau van Nederland

De dienstverlening van Subsidiebureau Nederland is afgestemd op de behoeften die wij de afgelopen jaren hebben gesignaleerd bij onze klanten. Door onze klanten van a tot z te ondersteunen vergroten wij de slagingskans van het subsidietraject en wordt het risico op onregelmatigheden in de administratie tot een minimum beperkt.

1. Subsidiescan voor uw project of investering

Onze subsidiescan geeft een globaal beeld van de subsidiekansen binnen uw project of organisaties. De afgelopen jaren heeft Subsidiebureau Nederland voor talloze organisaties subsidiescans uitgevoerd, waaronder: start-ups, gevestigde mkb’ers, grootbedrijf en non-profit organisaties. Lees meer over de vrijblijvende subsidiescan.

2. Uitgebreid subsidieonderzoek inclusief rapportage

Met name voor dynamische, snelgroeiende organisaties bestaan er vele subsidiemogelijkheden. Ontplooit uw organisatie meerdere activiteiten op het gebied van (technische) innovatie, duurzaamheid, energie & milieu, internationaal ondernemen of personeel & opleiding? Dan is het interessant om een uitgebreid subsidieonderzoek door ons te laten uitvoeren. Lees meer over het uitgebreid subsidieonderzoek.

3. Subsidieaanvraag laten opstellen

Na afronding van de subsidiescreening kan mogelijk een aanvraag worden opgesteld en ingediend bij de subsidieverstrekker. Subsidiebureau Nederland beschikt over ruime ervaring met het opstellen van subsidieaanvragen. Lees meer over het subsidieaanvraagtraject, of over onze werkwijze voor informatie over de wijze van communicatie, omgang met (vertrouwelijke) gegevens en de verschillende dienstverleningsvarianten die wij aanbieden. Lees meer over de fase subsidieaanvraag opstellen.

4. Projectplan of businessplan laten opstellen of redigeren

Het projectplan of businessplan kan, naast het aanvraagformulier, een vereist onderdeel zijn van een subsidieaanvraag. Het projectplan geeft onder andere inzicht in de aanleiding, doelstellingen, te verwachte resultaten/effecten en de financiële consequenties van het project voor uw organisatie en de directe omgeving. Aangezien het projectplan vaak deel uitmaakt van de totale aanvraag, is het van belang dat de nadruk wordt gelegd op de mate waarin wordt voldaan aan de criteria en voorwaarden van de regeling.

5. Administratieve ondersteuning na toekenning van de subsidie

Het is mogelijk om administratieve ondersteuning van ons te ontvangen tijdens de uitvoerings- of verantwoordingsfase. Daarbij kunt u denken aan een preventieve controle van de verplichte subsidieadministratie, of aan het opstellen van een tussen- of eindrapportage ten behoeve van de subsidieverantwoording.

Zie ook deze pagina voor meer informatie over onze dienstverlening.

Wilt u meer informatie?

Schroom niet en neem direct contact met met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen of de vrijblijvende subsidiescan. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

Als meest veelzijdige subsidiebureau van Nederland staat wij u graag te woord. 

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten