Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidie voor innovaties en duurzame investeringen in de agro & food sector

Geplaatst op mei 2nd, 2021 by Subsidiebureau Nederland

Bedrijven in de agrarische sector kunnen van verscheidene nationale en provinciale subsidieregelingen gebruikmaken wanneer zij innovatieve en/of duurzame activiteiten ontplooien.

Subsidie voor innovaties in de agro & food sector

Bedrijven in de agro & food sector kunnen van subsidies gebruikmaken wanneer zij innovatieve producten ontwikkelen die bijdragen aan een toekomstbestendige sector. Onder andere voor innovaties binnen de kringlooplandbouw bestaan subsidiekansen. Kortom: projecten gericht op een vorm van landbouw waarbij zo min mogelijk afval vrij komt, waarbij de uitstoot van schadelijke stoffen zo klein mogelijk is en waarbij grondstoffen en eindproducten met zo min mogelijk verliezen worden benut.

Subsidie voor duurzame investeringen

Bedrijven die investeren in energiezuinige of milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen kunnen veelal in aanmerking komen voor een subsidie en/of een fiscaal voordeel. Enkele voorbeelden zijn investeringen in zonnepanelen, zonneboilers, windturbines, warmtepompen en isolatiemaatregelen. De voorwaarden verschillen per regeling. Zo moet een subsidieaanvraag over het algemeen voorafgaand aan de investeringsverplichting worden ingediend en kan het fiscaal voordeel achteraf (binnen 3 maanden) worden aangevraagd.

Subsidiebureau Nederland ontzorgt ondernemers in de agro & food sector

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden bij uw project of investering? Subsidiebureau Nederland verzorgt al vele jaren subsidietrajecten voor bedrijven in de agro & food sector. Vul het contactformulier in en geeft daarin een toelichting op uw investerings- of innovatieproject. Vervolgens ontvang u van ons een voorstel op maat.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten