Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidie voor duurzame ontwikkeling in ontwikkelingslanden

Geplaatst op juni 8th, 2018 by Subsidiebureau Nederland

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een nieuwe subsidieregeling bekendgemaakt voor samenwerkingsprojecten die bijdragen aan het behalen van meerdere duurzame ontwikkelingsdoelen in ontwikkelingslanden. De eerste openstellingsronde van de subsidie in 2018 is gericht op het verbeteren van voedselzekerheid en het stimuleren van private sector ontwikkeling in ontwikkelingslanden. Concreet gaat het om de doelstellingen: einde aan honger, fatsoenlijke banen en economische groei en partnerschappen voor het behalen van doelen. Lees verder over de subsidieregeling SDGP: Substainable Development Goal Partnerschapsfaciliteit.

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor uw project? Vul dan vrijblijvend de subsidiescan in of het contactformulier. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met u op.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten