Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidie Sport-impuls

Geplaatst op februari 17th, 2014 by Subsidiebureau Nederland

Subsidie Sport-impulsDe subsidie Sport-impuls ondersteunt lokale sport- en beweegaanbieders bij de opstart van de uitvoering van hun lokale actieplannen. Die actieplannen zijn erop gericht via een uitgebreid en/of verbeterd sport- en beweegaanbod mensen te bereiken die (te) weinig sporten en bewegen. Ook het behoud van mensen die anders zouden stoppen met sporten en bewegen wordt beoogd. De actieplannen dienen te leiden tot een hogere sportdeelname en dragen bij aan een gezonde en actieve leefstijl. Daarbij wordt gebruik gemaakt van goed beschreven activiteiten/programma’s die elders al succesvol zijn gebleken. Nieuw dit jaar is een speciale oproep voor Sportimpuls-aanvragen, die specifiek bestemd zijn voor jeugd tot en met 21 jaar in lage inkomensbuurten.

Budget Sport-impuls

Voor de subsidie Sport-impuls 2014 is ruim € 9 miljoen beschikbaar. Voor de oproep ‘jeugd tot en met 21 jaar in lage inkomensbuurten’ is een bedrag van € 5 miljoen gereserveerd. De deadline voor beide oproepen is 10 april 2014. Er kunnen aanvragen worden ingediend voor bedragen tussen de € 10.000 en € 125.000.

Meer informatie

Bent u benieuwd of uw sportproject in aanmerking komt voor de subsidie Sport-impuls? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten