Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidie Groningen

Het subsidie-instrument wordt door bestuursorganen gebruikt om bepaalde beleidsdoelstellingen te realiseren. Ook Provincie Groningen stimuleert uiteenlopende organisatie-activiteiten die bijdragen aan de realisatie van het provinciaal beleid. Daarbij kunt u denken aan nieuwe projecten binnen de thema’s: arbeidsmarkt, onderwijs, innovatie, duurzaamheid, sport, gezondheid en maatschappij. Bent u bekend met de Subsidie Groningen?

Subsidie Groningen aanvragen

subsidie groningenHet aanvragen van de subsidie Groningen is – evenals het traject in de andere provincies – een intensief en langlopend traject, waarbij gedurende het traject contact moet worden onderhouden met de provincie ambtenaren. Veel organisaties nemen daarom een tussenpersoon in de arm die de subsidieaanvraag voorbereidt, opstelt en indient.

Wij adviseren om voorafgaand aan de subsidieaanvraag een oriënterend projectidee voor te leggen aan Provincie Groningen. Op die manier krijgt u inzicht in de slagingskans van subsidieaanvraag. Subsidiebureau Nederland kan u ook daarbij ondersteunen.

Overige subsidiemogelijkheden

Naast de provincies maken ook andere bestuursorganen zoals de Europese Unie, de landelijke overheid, regio’s en gemeenten gebruik van het subsidie-instrument. Wilt u de subsidiekansen voor uw organisatie optimaal benutten? Dan bent u bij Subsidiebureau Nederland aan het juiste adres. Aan de hand van het uitgebreid subsidieonderzoek brengen wij alle relevante subsidieregelingen, fiscale regelingen en vermogensfondsen voor u in kaart. Op die manier kunt u vroegtijdig, tijdens de fase van de projectinitiatie, inspelen op de subsidiekansen.

Subsidieaanvraag uitbesteden – subsidie Groningen

Subsidiebureau Nederland heeft de afgelopen jaren uiteenlopende subsidietrajecten uitgevoerd en beschikt zodoende over goede contacten bij Provincie Groningen. Wij kunnen u tijdens het subsidietraject van A tot Z ontzorgen. Het aanvraagtraject van de subsidie Groningen kan meestal op basis van no-cure, no-pay worden verzorgd, waarbij achteraf een percentage wordt berekend over het toegekende subsidiebedrag. Neem contact met ons op om de subsidiemogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Nieuwsgierig naar uw subsidiekansen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en kosteloze subsidiescan.

– subsidie Groningen

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten