Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidie energiebesparing

Er komt steeds meer aandacht voor het verantwoord omgaan met energie. Niet alleen levert u dit een lagere energierekening op, het is ook beter voor de toekomst van onze aarde. De overheid, zowel de landelijke als de provinciale en de gemeentelijke, stimuleren het nemen van maatregelen om energie te besparen. Dit geldt zowel voor particulieren, bijvoorbeeld woningeigenaren, als voor bedrijven. Om het uitvoeren van energiebesparende maatregelen te stimuleren kunt u subsidie krijgen voor energiebesparing. Als u als bedrijf kunt aantonen dat u bepaalde maatregelen wilt nemen om minder energie te verbruiken, kunt u wellicht deze subsidie voor energiebesparing ontvangen.

Wilt u graag energie besparen, maar kosten de maatregelen om dit te bereiken veel geld? Subsidie op energiebesparing kan een deel van de kosten voor u dekken. Subsidiebureau Nederland kan voor u uitzoeken voor welke subsidies uw bedrijf allemaal in aanmerking komt. Hierbij nemen we ook de subsidie op energiebesparing mee. Wij kijken waar u recht op heeft, doen de aanvraag en kunnen u helpen met administratieve dienstverlening tijdens de uitvoerings- en verantwoordingsfase.

Met subsidie kan uw bedrijf energiebesparende maatregelen nemen

Veel bedrijven willen wel op energie besparen, maar moeten daarvoor van tevoren aanzienlijke investeringen doen. Pas na het doen van die investeringen bespaart u op energiekosten en spaart u het milieu. Omdat die investeringen groot kunnen zijn, schrikt dit veel bedrijven af.

De overheid, hetzij de landelijke, provinciale of gemeentelijke, kan u wellicht helpen met subsidie op energiebesparing. Met deze subsidie zijn de kosten een stuk lager, en dan is de investering misschien te overzien. De energiebesparende maatregel zal nog steeds kosten met zich meebrengen, maar u profiteert wel elke maand van een aanzienlijk lagere energierekening en ontvangt daarbij subsidie op de investering.

Laat Subsidiebureau Nederland daarom onderzoeken of uw onderneming in aanmerking komt voor deze subsidie op energiebesparing. Wij zoeken het voor u uit en doen de aanvraag voor u, als u dat wilt kan dit op no-cure, no-pay basis gebeuren. Dan kunt u eindelijk de energiebesparende maatregelen treffen die u al zo lang van plan was te doen.

Wellicht kunt u uw pand beter isoleren, of kunt u het productieproces aanpassen, zodat u uw producten energiezuiniger kunt produceren. Ook kunt u wellicht zonnepanelen op uw pand plaatsen, of iets doen met de restwarmte die vrijkomt bij uw productieprocessen. Wat u ook van plan bent, Subsidiebureau Nederland kan voor u uitzoeken of u recht hebt op subsidie op uw energiebesparing. Met deze subsidie kunt u wellicht uw plannen realiseren.

Wilt u weten voor welke subsidies u in aanmerking komt?

Wilt u weten voor welke subsidies, voor energiebesparing en andere zaken, u in aanmerking komt, en van welke regelingen en aftrekposten u gebruik kunt maken? Subsidiebureau Nederland zoekt het voor u uit en vraagt de regelingen aan waar u recht op heeft. Met onze dienstverlening loopt u geen geld mis en voorkomt u dat er fouten worden gemaakt met subsidies en regelingen.

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze dienstverlening, of direct wilt laten uitzoeken op welke subsidies u recht heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Dan kan zowel telefonisch (085 – 303 17 23) of per e-mail

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten