Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidie Energie & Milieu Investeringen

Nederlandse ondernemers laten jaarlijks honderden miljoenen aan energiesubsidie en milieusubsidie liggen. Op talloze investeringen in bedrijfsmiddelen kan een netto-voordeel worden gerealiseerd van gemiddeld 15 tot 20 procent, berekend over het totale investeringsbedrag.

Energiezuinig, energie-opwekkend of milieuvriendelijk

Bedrijfsmiddelen waarop een energiesubsidie of milieusubsidie kan worden ontvangen zijn energiezuinig, energie-opwekkend en/of milieuvriendelijk. Daarnaast dient het bedrijfsmiddel aan specifieke technische eisen en efficiencynormen te voldoen. Dergelijke investeringssubsidies zijn veelal sectoroverstijgend toepasbaar en toegankelijk voor zowel het mkb als het grootbedrijf.

Heeft u investeringsplannen, of heeft u recentelijk geïnvesteerd in een nieuw energiezuinig, energie-opwekkend of milieuvriendelijk bedrijfsmiddel? Neem dan contact met ons op om de subsidiekansen inzichtelijk te maken. Indien gewenst kan Subsidiebureau Nederland het onderzoekstraject en subsidieaanvraagtraject op basis van no-cure, no-pay verzorgen.

energiesubsidie

Voorbeelden van bedrijfsmiddelen – energiesubsidie

In totaal zijn er zo’n 300 bedrijfsmiddelen waarop energiesubsidie of milieusubsidie aangevraagd kan worden. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

Vrijblijvende subsidiescan energiesubsidie

Bent u benieuwd of uw investering in aanmerking komt voor investeringssubsidie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende subsidiescan. Vervolgens kan het aanvraagtraject op basis van no-cure, no-pay worden verzorgd.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten