Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidie biomassa

subsidie biomassaOrganisaties die investeren in biomassaverwerkingsinstallatie kunnen vaak van meerdere subsidieregelingen gebruikmaken. De exacte mogelijkheden hangen onder andere af van de samenstelling van de biomassa en het energetisch rendement van de biomassa-installatie. Dankzij de subsidie op biomassa is het erg aantrekkelijk voor mkb-ondernemers, agrarische bedrijven en sportverenigingen om te investeren in een biomassa-installatie.

Voordelen biomassa-installatie – subsidie biomassa

Dankzij de subsidie op investeringen in biomassa kan de terugverdientijd in bepaalde gevallen worden teruggebracht tot enkele jaren. Daarna levert de installatie u een aantrekkelijk financieel voordeel op doordat u bespaart op de energiekosten. Bovendien draagt u bij aan een beter milieu en scoort uw organisatie op het gebied van MVO/duurzaamheid.

Met name voor organisaties die beschikken over een eigen toevoer van biomassa (denk aan hout en tuinafval) is het interessant om te in investeren in een biomassa-installatie.

Meer informatie? subsidie biomassa

Bent u benieuwd wat de subsidiemogelijkheden zijn bij de investering in een biomassa installatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen de subsidiemogelijkheden uitgebreid onderzoeken en het aanvraagtraject op basis van no-cure, no-pay verzorgen.

 

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten