Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidie Asbestsanering 2017

Geplaatst op april 19th, 2017 by Subsidiebureau Nederland

subsidie asbestsaneringDe landelijke subsidie asbestsanering kan ook in 2017 worden aangevraagd. Eigenaren van een asbestdaken van minimaal 36 vierkante meter kunnen € 4,50 per m2 verwijderd asbestdak ontvangen, met een maximum van € 25.000 per adres. Staatssecretaris Dijksma (Infrastructuur en Milieu) heeft recentelijk besloten om het subsidieplafond voor 2017 met € 10 miljoen te verhogen tot € 25 miljoen.

Op onze website leest u meer over de subsidie asbestsanering, officieel de Subsidieregeling Verwijderen Asbestdaken (klik voor meer info) genoemd. Wij informeren u onder andere over de voorwaarden die worden gesteld ten aanzien van het asbestmateriaal, de asbestsaneerder, de factuur en de datum van indiening van de subsidieaanvraag.

Subsidiebureau Nederland is gespecialiseerd in het aanvragen van subsidies, waaronder de subsidie asbestsanering. U kunt het aanvraagtraject aan ons uitbesteden indien het te saneren oppervlak minimaal 150 vierkante meter bedraagt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten