Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Startup Subsidie

Startup subsidies zijn bedoeld voor (technisch) innovatieve startups. Met name technisch innovatieve startende bedrijven komen in aanmerking voor startup subsidie. De organisatieactiviteit kan betrekking hebben op de ontwikkeling van een technisch nieuw product, een nieuw productieproces of de ontwikkeling van software, zoals een app. Startup subsidie is beschikbaar voor bedrijven uiteenlopende sectoren. Als subsidiebureau zijn wij onder andere gespecialiseerd in het aanvragen van subsidie voor technisch innovatieve bedrijven.

startup subsidieStartup Subsidie ook voor u interessant?

Startups kunnen voor meerdere ontwikkelingsfases subsidie ontvangen. Innovatievouchers zijn bedoeld om antwoord te krijgen op de eerste onderzoeksvragen, waarmee onder andere de technische haalbaarheid  kan worden onderzocht bij een kennisinstelling zoals TNO of een universiteit. Doorgaans hebben deze vouchers een omvang van € 5.000 tot € 10.000.

Voor de vervolgfase, de ontwikkeling van een eerste prototype bestaat onder andere de WBSO, waarmee een loonkostenvoordeel of belastingvoordeel gerealiseerd kan worden. Daarnaast bestaan er op Europees, nationaal en decentraal niveau uiteenlopende startup subsidies. Voor de subsidieregelingen in deze categorie geldt vrijwel altijd dat de aanvraag van de startup subsidie gepaard moet gaan met een minimaal bedrag aan eigen co-financiering (meestal 1/3e deel).

Meer informatie? over Startup Subsidie

Subsidiebureau Nederland heeft onder andere startup subsidie aangevraagd voor startende hightech productontwikkelaars, softwareontwikkelaars, agrarische bedrijven en welzijnsorganisaties. Bent u benieuw of u in aanmerking komt voor startup subsidie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende subsidiescan. Bel 085 – 303 17 23 of mail ons voor meer informatie.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten