Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Provinciale subsidie

Nederlandse provincies hebben subsidiebudget gereserveerd voor innovatieve projecten van organisaties. Mogelijk komt ook uw organisatie in aanmerking voor provinciale subsidie. Subsidiebureau Nederland beschikt over een uitgebreid netwerk en heeft zodoende contacten binnen de provincies. Tevens beschikken wij over de kennis en ervaring welke noodzakelijk zijn tijdens het onderzoeken van de subsidiemogelijkheden en het opstellen van een subsidieaanvraag.

Overzicht provinciale subsidie

Op de onderstaande pagina’s leest u meer over de subsidieregelingen van de Nederlandse provincies. Te zijner tijd zullen wij updates aan deze pagina’s toevoegen. Aangezien de subsidieregelingen (evenals het onderliggende provinciaal beleid) regelmatig wijzigen, adviseren wij om direct contact met ons op te nemen indien u vermoed in aanmerking te komen voor subsidie. Vervolgens kunnen wij een vrijblijvende subsidiescan voor u uitvoeren.

Vrijblijvende subsidiescan

Mogelijk komt ook uw organisatie in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidiebijdrage. U doet er daarom goed aan om een vrijblijvende subsidiescan door ons uit te laten voeren. Als basis voor de subsidiescan gebruiken wij mondelinge input en/of digitaal aangeleverde documentatie over het project of de investering. Indien noodzakelijk nemen wij tussentijds contact met u op om aanvullende vragen te stellen. Lees meer over de subsidiescan, of vul de quickscan subsidies in zodat wij direct voor u aan de slag kunnen.

Subsidieaanvraag laten opstellen

Subsidiebureau Nederland is gespecialiseerd in het in het verwerven van subsidies en fiscale voordelen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fondsenwerving voor non-profit organisaties. Een subsidieaanvraag opstellen is een tijdrovende bezigheid en bovendien is er geen garantie dat de subsidieaanvraag daadwerkelijk wordt toegekend. Voor veel ondernemers is het daarom interessant om een gespecialiseerde organisatie in de arm te nemen. Subsidiebureau Nederland kan het aanvraagtraject vaak op basis van no-cure, no-pay verzorgen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of over de subsidiemogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch als per e-mail.

Leestip: Subsidiekansen optimaal benutten?

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten