Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Overzicht subsidienieuws Week 38 – 2019

Geplaatst op september 26th, 2019 by Subsidiebureau Nederland

Periodiek publiceren wij een selectie van subsidie-updates die via onze social media kanalen zijn gedeeld. Volg ons via Twitter, LinkedIn of Facebook voor de laatste updates. Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf of non-profit organisatie? Neem dan contact met ons op.

Interreg CrossRoads2 opnieuw opengesteld

Interreg CrossRoads2 is opnieuw opengesteld voor Vlaams-Nederlandse innovatieprojecten binnen de sectoren hightech-systemen, chemie & materialen, agrofood, life sciences & health, cleantech, biobased economy, logistiek en maintenance.

Meer informatie: https://www.stimulus.nl/crossroads2-opent-zevende-call-per-19-september-2019/

Subsidie beschikbaar voor Zuid-Hollandse fieldlabs

Zuid-Hollandse fieldlabs (digitalisering, duurzame energie, duurzaam vervoer en gezondheid) kunnen in de 2e helft van oktober subsidie aanvragen via het programma Kansen voor West II. Fieldlabs zijn praktijkomgevingen waar bedrijven in samenwerking met universiteiten innovaties van producten en diensten bedenken en testen.

Meer informatie: https://www.kansenvoorwest2.nl/nl/nieuws/vooraankondiging-ruim-3-8-miljoen-euro-voor-fieldlabs-in-nieuwe-openstelling-zuid-holland/

Twee nieuwe subsidie-oproepen vanuit IMDI

Het publiek-privaat partnerschap IMDI opent in oktober twee nieuwe oproepen met als doel het toenemende tekort aan zorgpersoneel terug te dringen en de toegankelijkheid van de zorg te kunnen waarborgen. De 2e oproep is bedoeld voor doorbraakprojecten, de 2e oproep voor demonstratieprojecten.

Meer informatie: https://www.nwo.nl/actueel/nieuws/2019/09/twee-open-calls-voor-toekomstbestendige-zorg.html

Soepeler aanvraagproces WBSO per 2020

De ondersteuningspercentages voor de WBSO blijven in 2020 gelijk. Per 2020 is het mogelijk om een dag voorafgaand aan de start van de WBSO-periode subsidie aan te vragen. Daarnaast kunnen er maximaal 4 i.p.v. 3 aanvragen worden ingediend. Voor 2020 is € 1281 miljoen beschikbaar.

Meer informatie: https://www.rvo.nl/actueel/nieuws/wbso-2020-flexibeler-met-stabiele-voorwaarden

Provincie Gelderland verruimd subsidieplafonds cultuur en erfgoed

Provincie Gelderland heeft de subsidieplafonds voor het jaar 2019 voor regelingen op het gebied van cultuur en erfgoed verruimd. Het betreft de onderdelen functioneel gebruik erfgoed, grote en kleine artistieke producties en festivals.

Meer informatie: https://www.gelderland.nl/Subsidies

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten