Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Over Subsidiebureau Nederland

Subsidiebureau Nederland is een landelijk werkend subsidieadviesbureau met klanten in het MKB, de agrarische sector en de non-profit sector. Wij zijn een full-service adviesbureau, hetgeen inhoudt dat wij onze klanten van A tot Z kunnen begeleiden gedurende het subsidietraject. Subsidiebureau Nederland onderscheidt zich van andere subsidiebureau’s door een integrale aanpak waarbij een project of een complete organisatie wordt geanalyseerd. Daarbij richten wij ons naast de subsidieregelingen, ook op fiscale regelingen, laagrentende kredieten en vermogensfondsen. Bovendien werken wij nauw samen met crowdfundingspecialisten en bespaarmakelaars.

Ons dienstenaanbod bestaat uit:

Onze werkwijze kenmerkt zich door een grote mate van flexibiliteit en inventiviteit. Op die manier verwachten wij iedere organisatie een passend dienstverleningsaanbod kunnen bieden. Daarnaast zijn wij in staat om buiten de bestaande kaders te denken, waardoor zich dikwijls onverwachte subsidiekansen aandienen. Lees meer over onze werkwijze en onze dienstverlening.

Samenwerking met specialisten

Via ons netwerk van specialisten zijn wij ook in staat om specialistische subsidietrajecten uit te voeren, waarbij bijvoorbeeld het technische aspect zwaar weegt. Wij hebben samenwerkingspartners in verschillende branches en zijn continu op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren en uitbreiden.

Het ontstaan van de organisatie

Subsidiebureau Nederland is in 2012 opgericht door Mathijs van Druten (zie ook LinkedIn), een bestuurskundige die al tijdens zijn studie in aanraking is gekomen met het subsidieadvieswerk. De bestuurskundige kennis – kort samengevat: kennis over het overheidshandelen – bleek uitstekend van pas te komen tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden. Het subsidie-instrument is immers een belangrijk beleidsinstrument van de overheid om haar beleidsdoelstellingen te realiseren.

Subsidiebureau Nederland is in een laagconjunctuur (crisistijd) opgericht, terwijl de subsidiebudgetten onder druk stonden en de voorwaarden van subsidieregelingen verder werden aangescherpt. Gebleken is dat de overheid zowel in een hoogconjunctuur als in een laagconjunctuur volop gebruikmaken van het subsidie-instrument. Aan het bedrijfsleven de taak om deze subsidiekansen te benutten. Subsidiebureau Nederland ziet het als haar taak om bedrijven en non-profit organisaties daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen.

Terug

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten