Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Oranje Handelsmissiefonds 2017

Geplaatst op mei 25th, 2017 by Subsidiebureau Nederland

Ondernemers met internationale ambities kunnen zich aanmelden voor het Oranje Handelsmissiefonds 2017. De inschrijving voor de vijfde editie is tot 6 oktober 2017 geopend. Uit alle inzendingen worden tien bedrijven gekozen met de meeste internationale potentie, en die als voorbeeld kunnen dienen voor ondernemend Nederland. Het prijzenpakket bevat een jaar lang ondersteuning door ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken bij het opbouwen van een internationaal netwerk. Winnaars van voorgaande jaren deden mee aan handelsmissies en bezochten internationale beurzen in 4 continenten, 16 landen en 41 steden waaronder Tokio, Miami, Rio de Janeiro, New York en Parijs. Bron: Oranjehandelsmissiefonds.nl.

handelsmissiefondsExportsubsidies

De Nederlandse overheid heeft diverse subsidieregelingen in het leven geroepen voor internationaal georiënteerde ondernemers. In aanmerking voor een zogenaamde exportsubsidie komen onder andere ondernemers die een marktverkenning of marktonderzoek laten uitvoeren, of zij die deelnemen aan een handelsmissie. Daarnaast bestaan er exportsubsidies voor ondernemers die een haalbaarheidsstudie, demonstratieproject of investeringsvoorbereidingsstudie uitvoeren in een nieuwe geografische doelmarkt. Meer informatie leest u op deze pagina over exportsubsidies.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de subsidiemogelijkheden bij uw internationale activiteiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende subsidiescan. Het subsidieaanvraagtraject kan Subsidiebureau Nederland op basis van no-cure, no-pay verzorgen.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten