Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Operationeel Programma Oost: ruimte voor nieuwe aanvragen

Geplaatst op augustus 26th, 2015 by Subsidiebureau Nederland

regionale subsidiesHet Operationeel Programma Oost-Nederland (OP OOST) is een gezamenlijk subsidieprogramma van de provincies Overijssel en Gelderland. Er is nu een overzicht van het programma gepubliceerd, waarin per regeling is aangegeven of er nog budget beschikbaar is. Het betreft een stand van zaken van 21 augustus 2015. Hieruit blijkt dat het voor ‘Innovatievouchers’ niet meer mogelijk is om aanvragen in te dienen. Voor de meeste overige regelingen is nog wel budget beschikbaar.

Er is nog ruimte voor aanvragen voor de volgende regelingen: ‘Innovatie samenwerkingsproject’, ‘Stimulering innovatieprojecten’, ‘Stimulering grote innovatieprojecten’, ‘Stimuleren proeftuinen’ en ‘Cluster en netwerken’. Voor ‘Haalbaarheidsprojecten en innovatieadviesprojecten’ is voor sommige onderdelen ook nog ruimte voor aanvragen.

Lees meer over regionale subsidies.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor uw organisatie, of voor het samenwerkingsverband waarin u participeert? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij een vrijblijvende subsidiescan voor u kunnen uitvoeren.

This entry was posted on woensdag, augustus 26th, 2015 at 20:35 and is filed under MKB-algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten