Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Operationeel Programma Oost 2016

Geplaatst op januari 27th, 2016 by Subsidiebureau Nederland

Het Operationeel Programma Oost-Nederland (OP-Oost) is een gezamenlijk subsidieprogramma van de provincies Overijssel en Gelderland. Oost-Nederland wil als toonaangevende innovatieve Europese regio met het EFRO-programma OP-Oost zijn regionale concurrentiepositie verder versterken en aansluiten op de uitdagingen waar Europa voor staat: voedselzekerheid, vergrijzing en gezondheid, klimaatverandering, schone en efficiënte energie, beschikbaarheid van grondstoffen. Ook in 2016 is het mogelijk om subsidie aan te vragen via Operationeel Programma Oost.

Operationeel Programma Oost

Openstellingen Operationeel Programma Oost 2016

De Managementautoriteit heeft het voornemen om in 2016 vijf regelingen open te stellen. Ten opzichte van 2015 zijn regelingen beperkt aangepast. De verwachting is dat deze regelingen in februari 2016 definitief worden vastgesteld. De exacte opzet en de opstellingsmomenten kunnen nog wijzigen. Het voorlopig overzicht van openstellingen wordt in de tabel aan de rechterkant weergegeven. Bron: www.op-oost.eu

Subsidiekansen in andere regio’s

Het Operationeel Programma Oost is het subsidieprogramma van Overijssel en Gelderland. Is uw organisaties elders gevestigd? In dat geval kunt u mogelijk ook in aanmerking komen voor een regionale subsidie. Lees meer over de verschillende regionale subsidies.

Meer informatie over Operationeel Programma Oost

Bent u benieuwd of uw project in aanmerking komt voor een bijdrage vanuit Operationeel Programma Oost, of een andere regeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten