Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Openstelling MIT-regeling innovatiestimulering

Geplaatst op april 22nd, 2015 by Subsidiebureau Nederland

MIT regelingDit jaar stelt het kabinet samen met de regio’s € 55 miljoen beschikbaar voor de regeling MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). Het doel van deze regeling is het stimuleren van innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over de regiogrenzen heen. De openstelling is naar verwachting half mei 2015. De sluitingsdatum wordt waarschijnlijk half september. Voor een aantal onderdelen binnen de regeling zal een tenderprincipe gaan gelden.

Via de MIT-regeling werken het ministerie van Economische Zaken en de regio’s vanuit een gezamenlijke instrumentenkoffer met het doel om nationale en regionale innovatiestimuleringsinstrumenten zo veel mogelijk te harmoniseren en onderling te verbinden. De instrumentenkoffer kent de volgende instrumenten: adviesprojecten, haalbaarheidsprojecten, R&D-samenwerkingsprojecten, kennisvouchers, TKI-Innovatiemakelaars en -netwerkactiviteiten.

Lees verder over de MIT-regeling.

 

Neem contact op

Direct regelen

Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
Gratis SubsidieScan

Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
Maximaal 7mb


Sluiten