Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Nieuwsbrief Subsidiebureau Nederland

Het subsidielandschap is continu aan verandering onderhevig. Wekelijks ontvangen wij tientallen updates van de overheid (de EU, het Rijk, provincies en gemeenten) en andere instanties, waarin wijzigingen van subsidieregelingen worden aangekondigd. Nieuwe regelingen worden opengesteld en bestaande regelingen worden gewijzigd of beëindigd. Het is een dagtaak om al deze wijzigingen nauwlettend in de gaten te houden. Voordat u het weet mist u een belangrijke deadline. Ontzettend jammer en bovendien onnodig.

Schrijf u in voor de subsidienieuwsbrief – nieuwsbrief Subsidiebureau Nederland

Subsidiebureau Nederland houdt haar klanten en relaties op de hoogte over het belangrijkste subsidienieuws. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden en het missen van deadlines voorkomen? Schrijf u dan in voor één of meerdere van onze gratis nieuwsbrieven. -nieuwsbrief subsidiebureau nederland

 

nieuwsbrief subsidiebureau

Gratis SubsidieScan

Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

    Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
    Maximaal 7mb


    Sluiten