Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Subsidie Energiebesparing Sportaccommodaties aangekondigd

Geplaatst op november 2nd, 2015 by Subsidiebureau Nederland

Subsidie Energiebesparing SportaccommodatiesEnergierekening is voor de meeste sportverenigingen de grootste kostenpost. De Subsidie Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties heeft als doel sportverenigingen te stimuleren om te investeren in energiebesparing en verduurzaming van sportaccommodaties.Dankzij deze subsidieregeling kunnen de bij NOC*NSF aangesloten sportverenigingen en sportstichtingen subsidie ontvangen wanneer zij investeren in energiebesparing en het toepassen van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties.

Het subsidiepercentage voor sportverenigingen bedraagt 30% en voor sportstichtingen 15%. Aanvullend kunnen verenigingen/stichtingen een lening afsluiten via de Stichting Waarborgfonds Sport. Op 4 januari 2016 wordt de Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties opengesteld. Wij adviseren om de aanvraag ruim van tevoren voor te bereiden.

Meer informatie? -subsidie energiebesparing sportvereniging

Kijk dan op de uitgebreide pagina over de Subsidie Energiebesparing Sportaccommodaties, of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend subsidieonderzoek.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten