Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Nieuw Investeringsfonds voor Technologiebedrijven

Geplaatst op juni 19th, 2017 by Subsidiebureau Nederland

De technische universiteiten in Enschede, Wageningen en Eindhoven participeren gezamenlijk in een nieuw investeringsfonds, genaamd Innovation Industries. Innovation Industries is een vervolg op het Twente Technology Fund. De universiteiten leggen ieder € 1,5 miljoen in. De overige investeerders zijn private investeerders uit Twente, het Pensioenfonds PME, het Europese Investeringsfonds, onderzoeksinstituut TNO, PPM Oost, Topfonds Gelderland en Innovatiefonds Overijssel. Pensioenfonds PME en het Europese Investeringsfonds zijn de grootste financiers.

Het doel van het fonds is om twintig bedrijven die werken aan nieuwe technologieën sneller te laten doorgroeien. Innovation Industries richting zich onder andere op de food- & agrosector, nanotechnologie, medische technologie en ICT & (cyber) security. De gemiddelde investering zal € 5 miljoen bedragen. De financiers hebben geen invloed op de investeringsbeslissingen en bovendien kan Innovation Industries ook investeren in bedrijven die geen link hebben met een technische universiteit.

Benut ook innovatiesubsidies

Mogelijk kan uw bedrijf naast een krediet vanuit Innovation Industries, of een ander investeringsfonds, tevens gebruikmaken van één of meerdere van de innovatiesubsidies welke bestemd zijn voor het Nederlandse bedrijfsleven. Ontwikkelt uw bedrijf een nieuwe technologie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende subsidiescan.

Neem contact op

    Direct regelen

    Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
    Gratis SubsidieScan

    Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

      Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
      Maximaal 7mb


      Sluiten