Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Overzichtspagina MKB subsidies

Nederlandse MKB ondernemers hebben toegang tot een breed scala aan subsidieregelingen, fiscale regelingen en fondsen. In de praktijk blijken ondernemers vaak niet op de hoogte te zijn van het bestaan van deze regelingen, waardoor veel subsidiekansen onbenut blijven. Subsidiebureau Nederland informeert ondernemers over actuele subsidiemogelijkheden en kan zowel het onderzoeks- als het aanvraagtraject uit handen nemen.

Het subsidie-instrument

Subsidieregelingen en fiscale regelingen zijn krachtige beleidsinstrumenten waarmee innovatief, duurzaam, of anderszins vooruitstrevend ondernemerschap wordt gestimuleerd. Deze stimulansen geven een eerste aanzet om bepaalde organisatieactiviteiten in gang te zetten, bestaande activiteiten voort te zetten, of deze juist te staken. Vanwege het omvangrijke aantal subsidieregelingen is de kans groot dat ook uw onderneming in aanmerking komt voor subsidie.

De Nederlandse topsectoren

Nederland moet concurrerend blijven om haar internationale toppositie te kunnen behouden. Tegelijk vragen maatschappelijke vraagstukken, zoals de toenemende vergrijzing en de overgang naar schone energie en duurzaam voedsel, vragen om creatieve oplossingen. Daarvoor heeft Nederland nieuwe producten, slimme productketens en nieuwe vaardigheden nodig. In negen topsectoren wordt door bedrijven, onderzoekers, overheden en maatschappelijke organisaties aan gemeenschappelijke doelstellingen gewerkt. MKB’ers met een project dat aansluit op de doelstellingen van de desbetreffende topsector kunnen subsidie ontvangen. Lees meer over de topsectoren subsidie.

mkb subsidiesInteressante MKB subsidies

In de praktijk blijven subsidiekansen vaak onbenut. Dat komt doordat ondernemers niet op de hoogte zijn van het bestaan van de vele subsidieregelingen. Bovendien is het een tijdrovende klus om de subsidiekansen volledig inzichtelijk te krijgen, met name door het grote aantal regelingen op verschillende bestuursniveau`s.

Activiteiten gericht op de volgende thema`s komen mogelijk in aanmerking voor een subsidiebijdrage. Daarnaast noemen wij enkele subsidieregelingen welke wij veelvuldig hebben aangevraagd voor onze klanten.

Advies en ondersteuning  – mkb subsidies

Subsidiebureau Nederland adviseert om nieuwe en bestaande organisatieactiviteiten standaard te laten onderzoeken op de subsidiemogelijkheden. Hierdoor kunnen kansen vroegtijdig gesignaleerd worden, waardoor het onnodig mislopen van subsidie wordt voorkomen. Het uitbesteden van het onderzoeks- en aanvraagtraject vergroot de slagingskans van de subsidieaanvraag. Bovendien voorkomt u dat er onnodig veel tijd en geld wordt besteed aan deze werkzaamheden. Als adviesbureau kunnen wij u van A tot Z ontzorgen tijdens het subsidietraject. Allereerst brengen wij de huidige en toekomstige subsidiemogelijkheden voor uw organisatie in kaart. Dankzij deze nieuwe inzichten kunt u tijdig op de subsidiekansen inspelen. Na afloop van deze onderzoeksfase kunnen wij het subsidieaanvraagtraject op basis van no-cure, no-pay verzorgen. Dankzij deze gestructureerde aanpak vergroten wij de subsidiekansen voor uw organisatie aanzienlijk. -mkb subsidies

Gratis quickscan MKB subsidies

Bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor uw organisatie? Aan de hand van onze kosteloze quickscan mkb subsidies maken wij een eerste inschatting van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de scan in, of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Referenties Subsidiebureau Nederland

Subsidiebureau Nederland heeft onderzoeks- en aanvraagtrajecten verzorgd voor zowel start-ups als gevestigde organisaties uit verschillende branches. Kijk voor meer informatie op onze referentiepagina.

Kijk ook eens in ons nieuwsoverzicht voor interessant MKB subsidienieuws en volg ons MKB Twitter-account voor actuele subsidietweets.

Terug naar home

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten