Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Tweede ronde ‘MKB innovatiestimulering in de topsectoren’

Geplaatst op juni 3rd, 2014 by Subsidiebureau Nederland

mkb innovatiestimuleringOp 3 juni is de tweede ronde voor de regeling MKB innovatiestimulering in de Topsectoren (MIT) geopend. De regeling MKB innovatiestimulering in de Topsectoren (MIT) is bedoeld om innovatie- en valorisatieactiviteiten van en voor het MKB in de topsectoren te ontwikkelen en te ondersteunen en wordt uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Economische Zaken.

In deze tweede ronde kunnen bedrijven aanvragen indienen voor R&D-samenwerkings-projecten. Een MKB-bedrijf kan een aanvraag indienen voor een MIT-R&D-samenwerkingsproject, dat gericht is op de vernieuwing van producten, productieprocessen of diensten. Het project bestaat uit industrieel onderzoek en/of experimentele ontwikkeling, voor gezamenlijke rekening en risico uitgevoerd door een samenwerkingsverband van minstens twee Nederlandse MKB-ondernemers.

De subsidie voor R&D-samenwerkingsprojecten bedraagt 30% van de subsidiabele kosten tot maximaal €200.000 per innovatieproject en maximaal €100.000 per deelnemer. De deadline is 22 september 2014.

Meer informatie?

Bent u benieuwd hoe uw organisatie deze en andere subsidieregelingen kan benutten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten