Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Melden realisatie WBSO 2016

Geplaatst op februari 2nd, 2017 by Subsidiebureau Nederland

Ondernemers die in 2016 van de WBSO gebruik hebben gemaakt, kunnen tot en met 31 maart 2017 de gerealiseerde S&O-uren en de werkelijk gemaakte kosten en uitgaven melden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Subsidiebureau Nederland verzorgt deze melding standaard voor haar klanten.

WBSO voor innovatie

realisatie WBSO 2016De WBSO is een fiscale stimuleringsregeling waarmee de Nederlandse overheid een deel van de loonkosten, overige kosten en uitgaven voor speur- en ontwikkelingswerk (S&O), ook wel Research & Development genoemd, compenseert. Er zijn twee soorten projecten waarvoor u een aanvraag kunt indienen:

 • de ontwikkeling van technisch nieuwe fysieke producten, fysieke productieprocessen of programmatuur;
 • technisch-wetenschappelijk onderzoek.

Op onze pagina WBSO aanvragen leest u meer over de WBSO.

Meer informatie?

Wilt u direct een WBSO-traject in gang zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen de WBSO-aanvraag op basis van no-cure, no-pay voor u verzorgen.

This entry was posted on donderdag, februari 2nd, 2017 at 13:39 and is filed under MKB-algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten