Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Laatste mogelijkheid WBSO aanvragen 2017

Geplaatst op augustus 21st, 2017 by Subsidiebureau Nederland

WBSO aanvragen 2017Bedrijven die technisch nieuwe producten, productieprocessen of programmatuur ontwikkelen kunnen onder bepaalde voorwaarden gebruikmaken van de WBSO. Via deze regeling kunnen zij een voordeel ontvangen gedurende het prototype ontwikkelingstraject. Het voordeel komt in de vorm van een korting op de loonheffingen (S&O-afdrachtsvermindering) en/of een fiscale aftrekpost (S&O-aftrek).

Inhoudingsplichtigen voor de loonheffing (bedrijven met één of meerdere medewerkers op de loonlijst) kunnen t/m 31 augustus een WBSO-aanvraag indienen voor het jaar 2017. Zelfstandigen zonder personeel kunnen t/m 30 september WBSO aanvragen voor 2017.

WBSO-aanvraag laten opstellen?

Wilt u een WBSO-aanvraag door ons laten opstellen? Neem dan direct contact met ons op. In verband met de voorbereidingstijd adviseren wij u om niet tot de laatste dag te wachten.

Tags: ,

This entry was posted on maandag, augustus 21st, 2017 at 21:08 and is filed under MKB-algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten