Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Interreg openstellingen aangekondigd

Geplaatst op december 26th, 2017 by Subsidiebureau Nederland

Recentelijk zijn er twee nieuwe openstellingen aangekondigd van het subsidieprogramma Interreg 2014-2020. Het betreft de onderdelen Interreg Vlaanderen-Nederland en Interreg North Sea Region.

Interreg Vlaanderen-Nederland

Het Comité van Toezicht heeft besloten om voor de vierde projectoproep van het programma Interreg Vlaanderen-Nederland alle nog beschikbare middelen in te zetten. Op het moment van lancering van deze oproep gaat het om circa € 17,5 miljoen. Projectaanmeldingen kunnen worden ingediend tot en met 18 mei 2018. De deadline voor uitgewerkte projectaanvragen is vastgesteld op 21 december 2018.

Interreg Nort Sea Region

Voor 2014-2020 is een nieuw North Sea Region-programma opgesteld. Voor het programma zijn vier thema’s benoemd:

 • Ondersteuning van economische groei;
 • Eco-innovatie: het stimuleren van de groene economie;
 • Bescherming tegen de klimaatverandering en het behoud van het milieu;
 • Het bevorderen van groene mobiliteit.

Aanvragen voor de zesde call van het INTERREG-programma North Sea Region (NSR) kunnen vanaf 29 december 2017 worden ingediend. De sluitingsdatum voor deze call is nog niet bekendgemaakt.

Interreg subsidie aanvragen?

Bent u benieuwd of uw project in aanmerking komt voor Interreg subsidie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende subsidiescan.

This entry was posted on dinsdag, december 26th, 2017 at 13:32 and is filed under MKB-algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten