Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Innovatie Prestatie Contracten – IPC 2017

Geplaatst op juni 27th, 2017 by Subsidiebureau Nederland

Vanaf 21 september 2017 kunnen samenwerkende mkb-ondernemingen in dezelfde regio, keten of branche die een meerjarig innovatietraject uitvoeren, aanvragen indienen via de Innovatie Prestatie Contracten (IPC). Voor Zuid-Hollandse mkb’ers is er de nieuwe regionale variant IPC Zuid-Holland.

Voor de landelijke IPC 2017 openstelling een subsidiebudget beschikbaar van € 2.874.000. Voor de IPC Zuid-Holland is € 1.404.000 beschikbaar. De deadline voor het indienen is 5 oktober 2017.

De IPC-regeling

Innovatie Prestatie Contracten IPC 2017De IPC-regeling is een instrument om het innovatief vermogen van het MKB te stimuleren. Samenwerking en kennisoverdracht tussen een groep MKB-bedrijven staat daarbij centraal. De subsidie wordt verstrekt voor samenwerkende MKB-ondernemingen in dezelfde regio, keten of branche die een meerjarig innovatietraject uitvoeren en tijdens deze periode werken aan gezamenlijke en aan eigen innovaties. De IPC-regeling is niet bedoeld voor projecten van individuele bedrijven; hiervoor bestaan andere innovatiesubsidies. Lees verder over de regeling IPC Innovatie Prestatie Contracten.

Regionale variant IPC 2017 Zuid-Holland

De Zuid-Holland variant van de IPC wordt in 2017 voor het eerst opengesteld. Deze is gericht zich op projecten in Zuid-Holland die bijdragen aan de overgang naar de Next Economy. MKB-ondernemingen die zich bezighouden met onder andere robotisering, big data en sensortechnologie kunnen in aanmerking komen voor subsidie. Wanneer een IPC-aanvraag voldoet aan de criteria van IPC Zuid-Holland, dan komt deze niet in aanmerking voor de landelijke IPC-regeling.

Subsidie aanvragen via IPC 2017?

Neem contact met ons op indien u meer informatie wilt over de subsidiemogelijkheden bij uw project. Wij kunnen het aanvraagtraject IPC 2017 op basis van no-cure, no-pay verzorgen.

Tags: , ,

This entry was posted on dinsdag, juni 27th, 2017 at 09:03 and is filed under MKB-algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten