Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Innovatie in Nederland

Veel bedrijven werken of hebben gewerkt aan innovatieve projecten met een financiële bijdrage van het ministerie van Economische Zaken. Op verzoek van de Tweede Kamer heeft de Minister van Economische Zaken een interactief publiek toegankelijk systeem opgezet dat het volgen van innovatiegelden waarborgt. Minister Kamp heeft het Besluit volginnovatie 2016 gepubliceerd. De gegevens van gesteunde innovatieprojecten zijn vanaf 2017 te raadplegen.

Innovatie in NederlandOp de website Volg innovatie kunt u nagaan welke bedrijven werken of hebben gewerkt aan innovatieve projecten die zijn ondersteund met een financiële bijdrage van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ter informatie of inspiratie kunnen bezoekers zien welke bijdrage bedrijven leveren aan innovatie in Nederland. Het overzicht kan via de lijstweergave of kaartweergave worden bekeken.

De website Volg innovatie is enkel bestemd voor informatiedoeleinden; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Benadrukt wordt dat de Staat geen aansprakelijkheid aanvaardt voor schade door onjuiste of gedateerde informatie.

Benieuwd naar uw subsidiekansen?

Subsidiebureau Nederland is een subsidieadviesbureau dat is gespecialiseerd in de regelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Bent u benieuwd of uw project ook in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende subsidiescan. Dan kan zowel telefonisch als per e-mail.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten