Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Komt uw organisatie in aanmerking voor subsidie?

Laat vrijblijvend een subsidiescan uitvoeren!

Subsidiebureau Nederland voert een vrijblijvende subsidiescan uit op basis van de huidige en de geplande organisatieactiviteiten. U krijgt een beeld van de subsidieregelingen, fiscale regelingen en fondsen die relevant zijn voor uw organisatie. Wij verzorgen het aanvraagtraject op basis van 'no-cure, no-pay' en bieden ondersteuning tijdens de uitvoerings- en verantwoordingsfase.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op! Uiteraard kunt u ook direct een omschrijving van uw project of investering toesturen. Dan gaan wij meteen voor u aan de slag. Benut uw subsidiekansen!

MKB subsidies

Het MKB heeft evenals het grootbedrijf toegang tot een groot aantal subsidieregelingen en fiscale voordelen.

MKB subsidies voor innovatie en productontwikkeling, duurzame energie, energiebesparing, internationaal ondernemen en personeel & opleiding.

Agrarische subsidies

Agrarische bedrijven in Nederland hebben toegang tot specifieke agrarische subsidies en fiscale voordelen.

Agrarische subsidies voor asbestsanering, energie/milieu investeringen, biodiversiteit, plattelandsontwikkeling en stallenbouw.

Non-profit fondsen

Culturele en maatschappelijke non-profit organisaties kunnen in aanmerking komen voor subsidies en fondsen.

Subsidies en fondsen voor onder andere onderwijsinstellingen, leerwerkbedrijven, dorpshuizen, buurtcentra en organisatoren van festivals.

Gratis SubsidieScan

Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

    Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
    Maximaal 7mb


    Sluiten