Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Horizon Europe 2021-2027

Horizon Europe is het Europese kaderprogramma voor onderzoek en ontwikkeling (innovatie) voor de periode 2021 t/m 2027. Hiermee wordt voortgeborduurd op het resultaat van Horizon2020 (2014 t/m 2020). Via Horizon Europe wil de Europese Commissie onderzoek en ontwikkeling stimuleren op binnen een aantal voor de Europese Unie (en de wereld) cruciale thema’s, zoals duurzame en schone energie, klimaatverandering, plastic vervanging/reductie, cyberveiligheid en de digitale economie.

In het najaar van 2019 en in 2020 zal er worden gewerkt aan het programma van Horizon Europe. Naar verwachting zal er medio 2020 meer duidelijkheid ontstaan over de verdere invulling en de wijzigingen ten opzichte van Horizon2020. Deze pagina zal vervolgens worden uitgebreid en geactualiseerd.

Benieuwd naar uw subsidiekansen?

Mogelijk komt ook uw organisatie in aanmerking voor EU-subsidie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende subsidiescan.

 

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten