Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Gratis SubsidieScan

Weet u precies welke subsidieregelingen, fiscale regelingen en vermogensfondsen interessant zijn voor uw organisatie? De meeste ondernemers en bestuurders niet en de kans is groot dat u deze mogelijkheden eveneens niet of onvoldoende voor het netvlies heeft. Dit is overigens niet verwonderlijk want het subsidielandschap is complex; er bestaan verschillende soorten regelingen op verschillende bestuursniveau’s (Europees, nationaal, provinciaal, regionaal en lokaal). Tegelijkertijd worden er doorlopend regelingen gewijzigd, komen deze te vervallen en komen er nieuwe regelingen voor in de plaats.

Subsidiescan van Subsidiebureau Nederland

Iedere ondernemer of bestuurder zou zich regelmatig moeten verdiepen in de subsidiekansen voor de organisatie. Heeft u daar onvoldoende tijd voor? Geen enkel probleem! Subsidiebureau Nederland kan een gratis SubsidieScan voor u uitvoeren. Wij hebben drie verschillende subsidiescans voor bedrijven (algemeen), agrarische bedrijven en non-profit organisaties. Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Subsidiescan uitgevoerd en dan…

Na afronding van de subsidiescan kunnen wij een uitgebreid subsidieonderzoek uitvoeren, waarna het onderzoeksresultaat in rapportvorm wordt opgeleverd. Vervolgens kan, indien gewenst, het ‘no-cure, no-pay’ aanvraagtraject in gang worden gezet. Na de succesvolle verwerving van de subsidiebijdrage kan Subsidiebureau Nederland tevens administratieve ondersteuning bieden tijdens de verantwoordingsfase. Dankzij deze A tot Z begeleiding gedurende het gehele traject wordt voorkomen dat u achteraf subsidie moet terugbetalen. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie voordat u de subsidiescan invult? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085-3031723 of vul het contactformulier in.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten