Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

DHI tender 2017

Geplaatst op april 28th, 2017 by Subsidiebureau Nederland

De regeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) richt zich op Nederlandse (MKB-)ondernemingen met internationale ambitie en interesse in opkomende markten en ontwikkelingslanden. Nederlandse bedrijven kunnen subsidie aanvragen voor de uitvoering van projecten in het buitenland.

dhi tender 2017

DHI tender 2017

In 2017 zijn er twee tenderperiodes. De tweede DHI tender wordt op 8 augustus opengesteld en sluit op 19 september om 15:00 uur. De DHI-regeling staat open voor alle landen met uitzondering van Nederland en sanctielanden.Voorafgaand aan de indiening van de subsidieaanvraag moet een quickscan worden ingevuld.

Het beschikbare budget voor de tweede tenderronde van 2017 is € 2 miljoen voor DGGF-landen en € 3,75 miljoen voor overige landen.

Lees meer over deze en andere exportsubsidies.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de DHI tender 2017? Neem dan contact met ons op. Subsidiebureau Nederland kan een vrijblijvende subsidiescan voor u uitvoeren. Het subsidieaanvraagtraject kan op basis van no-cure, no-pay worden verzorgd.

Tags: ,

This entry was posted on vrijdag, april 28th, 2017 at 09:21 and is filed under MKB-algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten