Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Cijfers en feiten WBSO 2017

Geplaatst op juli 6th, 2018 by Subsidiebureau Nederland

De WBSO ondersteunt ondernemers bij het doen van onderzoek naar nieuwe innovaties en bij het sneller ontwikkelen van ideeën tot succesvolle producten en diensten. Via de WBSO kunnen bedrijven een deel van de loonkosten en andere uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling verlagen. In 2017 keurde de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van +/- 21.000 ondernemers ongeveer 136.000 projecten goed. Van deze projecten was 96% een ontwikkelingstraject voor een nieuw product, productieproces of programmatuur. De overige 4% van de projecten ging het om technisch-wetenschappelijk onderzoek. De provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland investeren het meest in R&D-activiteiten. In de afbeelding hieronder ziet u overige feiten en cijfers over de loop van projecten binnen de WBSO in 2017.

Cijfers en feiten WBSO 2017

Cijfers en feiten over de WBSO in 2017

Meer informatie over de WBSO?

Wilt u meer weten over de WBSO-regeling? Leest u dan dit artikel. Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf? Laat dan een gratis subsidiescan uitvoeren, of neem contact met ons op.

Tags: , ,

This entry was posted on vrijdag, juli 6th, 2018 at 14:00 and is filed under MKB-algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten