Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Budget SDE+ 2016 verhoogd naar € 8 miljard

Geplaatst op oktober 12th, 2015 by Subsidiebureau Nederland

SDEMinister Kamp van Economische Zaken heeft bekendgemaakt dat het budget voor SDE+ in 2016 zal worden verhoogd naar € 8 miljard. Voor komend jaar zijn er twee gefaseerde openstellingen aangekondigd. De eerste ronde zal in maart 2016 zijn. Het budget is € 4 miljard. Een tweede ronde, met een vergelijkbaar budget, volgt in september. Door over te gaan van een naar twee tenderrondes zijn er meerdere indienmogelijkheden per jaar, wat een positief effect heeft op de doorlooptijd.

Zowel bedrijven als (non-)profitinstellingen kunnen van de regeling gebruikmaken. De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie SDE+ heeft als doel om op een kosteneffectieve manier stappen te zetten richting de Europese duurzame energie doelstelling van 14% in 2020. Door de regeling in 2016 aan te passen, zal dit doel binnen bereik blijven.

Lees meer over SDE+ 2016.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij een vrijblijvende subsidiescan voor u kunnen uitvoeren.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten