Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Bekendmaking subsidiebudgetten 2022

Geplaatst op november 20th, 2021 by Subsidiebureau Nederland

subsidiebudgetten 2022Provincie Zuid-Holland heeft als een van de eerste provincies de subsidiebudgetten voor 2022 bekendgemaakt. De komende weken maken ook de overige elf provincies bekend voor welke organisatieactiviteiten zij in 2022 subsidie kunnen verstrekken. Naast de provincies maken ook alle 352 gemeenten bekend welke activiteiten in 2022 op financiële ondersteuning kunnen rekenen. Tijdens Prinsjesdag heeft de Rijksoverheid de hoofdlijnen van haar subsidiebeleid voor 2022 reeds bekendgemaakt. Meer daarover leest u in dit artikel over Prinsjesdag.

Subsidiekansen vergroten – bekendmaking subsidiebudgetten 2022

Subsidiebureau Nederlands adviseert bedrijven en non-profit organisaties om in een vroegtijdig stadium, bij voorkeur aan het begin van het kalenderjaar, nieuwe projecten te initiëren en daarvoor vervolgens subsidie aan te vragen. Op die manier wordt het risico op budgetuitputting geminimaliseerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden bij een nieuw project of nieuwe investering? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende subsidiescan.

– Bekendmaking subsidiebudgetten 2022.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten