Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

Attenderingsservice Subsidienieuws

Maandelijks ontvangen wij gemiddeld 200 tot 250 updates over subsidieregelingen en vermogensfondsen. Het gaat daarbij om openstellingen, wijzigingen en sluitingen van regelingen op Europees, nationaal en provinciaal en regionaal niveau. Door middel van onze attenderingsservice houden wij u op de hoogte van het subsidienieuws dat voor uw organisatie relevant is.

Subsidienieuws op maat

Het bijhouden van deze updates is een tijdrovende klus, vanwege de omvang van het aantal updates en vanwege het bepalen van de relevantie voor uw organisatie. De meeste organisaties hebben onvoldoende tijd om deze ontwikkelingen bij te houden. Het gevolg is dat zij subsidiekansen laten liggen. Om het overzicht voor onze relaties te bewaren, hebben wij een attenderingsservice ontwikkelt. Wekelijks ontvangen zij een overzicht met subsidienieuws dat voor hun organisatie relevant is.

attenderingsservice subsidienieuws

Het abonnement: weekoverzicht, inclusief telefonisch consult

Via de attenderingsservice houden wij u op de hoogte van het subsidienieuws dat voor uw organisatie relevant is. Wij maken deze selectie aan de hand van een profielschets van uw organisatie, waarbij rekening wordt gehouden met de organisatievorm, de branche waarin de organisatie opereert en de vestigingslocatie.Wekelijks ontvangt u een overzicht van de aankondigingen, openstellingen, wijzigingen en sluitingen van Europese, nationale, regionale en provinciale regelingen. Daarbij gaat het om regelingen binnen de thema`s: innovatie & productontwikkeling, energie & milieu, personeel & opleiding, internationaal ondernemen, grensoverschrijdende samenwerking en mvo.

Onze klanten zijn actief in de volgende branches: industrie / bouwnijverheid / groot- en detailhandel / vervoer & opslag / ICT / financiële dienstverlening / openbaar bestuur / onderwijs / gezondheidszorg / cultuur / sport & recreatie

Heeft u vragen naar aanleiding van het weekoverzicht? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend telefonisch consult. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook ondersteunen tijdens het subsidie-aanvraagtraject.

Lage kosten attenderingsservice subsidienieuws

De attenderingsservice wordt in abonnementsvorm aangeboden. De kosten voor het standaardpakket bedragen slechts € 40,- per maand*. Indien u specifieke wensen heeft, kunnen wij een offerte op maat opstellen.

* Het betreft een jaarabonnement. De vanafprijs is gebaseerd op een eenmalige facturatie voor het gehele jaar. Zonder wederopzegging zal het abonnement automatisch worden verlengd met een jaar.

Direct aanmelden– subsidienieuws

Blijft geïnformeerd! Via het intakeformulier kunt u direct een abonnement afsluiten. Wilt u meer informatie over onze attenderingsservice? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten