Subsidievraag? Bel  085 303 17 23 

SZW: 5 miljoen voor duurzame inzetbaarheid in het MKB

Geplaatst op september 12th, 2014 by Subsidiebureau Nederland

Minister Lodewijk Asscher en voorzitter Michaël van Straalen van MKB-Nederland hebben vandaag in Rotterdam een intentieverklaring getekend om de duurzame inzetbaarheid van werknemers in het midden- en kleinbedrijf te stimuleren. Hiervoor stelt de minister voor de komende vier jaar een bedrag van 5 miljoen euro beschikbaar aan MKB-Nederland.

De MKB aanpak voor duurzame inzetbaarheid beoogt mensen tot hun pensioen fit te houden voor de arbeidsmarkt. MKB-Nederland gaat daartoe onder meer samenwerken met brancheverenigingen en kenniscentra, met lokale en regionale ondernemersverenigingen en met adviesbureaus. De ondertekening van de intentieverklaring vond plaats bij Coolblue in Rotterdam, een webwinkel gericht op consumentenelektronica. Voor deze locatie is gekozen omdat het gaat om een bedrijf waar betrokkenheid bij en flexibiliteit van werknemers centraal staan.

Lees ook ons artikel over de Subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid

Bron: http://www.rijksoverheid.nl

Neem contact op

  Direct regelen

  Aanmelden voor de nieuwsbriefVul de gratis SubsidieScan in
  Gratis SubsidieScan

  Aan de hand van onze gratis SubsidieScan kunnen wij een inschatting maken van de subsidiekansen voor uw organisatie. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.









   Aanvullende informatie, zoals een businessplan of een projectplan, kunt u als bijlage meesturen.
   Maximaal 7mb


   Sluiten